Over ons

OverOnsHeader

Over ons

RUIM 40 JAAR TAS
In vogelvlucht de geschiedenis van TAS Transport

1969: De grondlegger L. Tas start het bedrijf met 1 vrachtwagen, de werkzaamheden bestaan voornamelijk uit transporten van melk, wortelen en bloembollen (foto van Bedford tonen).

1977: Eerste overname waarbij wij meer (agrarisch) werk in de Wieringermeerpolder erbij kregen. Het wagenpark bestaat inmiddels uit 4 vrachtwagens.

2002: Bedrijfsverplaatsing van Callantsoog naar ’t Zand NH. Door het groeiende wagenpark (inmiddels 12 wagens) werd het bedrijventerrein aan de Scheidingsvliet te Callantsoog te klein. In ’t Zand is een heel nieuwe loods inclusief kantoor gebouwd.

2006: Overname Peter van Muijen Transport te Schagen. Door deze overname zijn wij ons naast de agrarische transporten, tevens gaan specialiseren in het Exceptioneel  Transport. Wij beschikken vanaf dat moment over een 60 ton auto-laadkraan en diverse diepladers.

2009: Overname Voorttrans te ’t Zand. Wederom meer specialisatie in lengte en breedte transporten, 90 ton autolaadkraan en stenentrailer-werk (voornamelijk gebruik bij kistenvervoer van en naar het land). Het wagenpark is gegroeid naar 23 rijdende eenheden en 30 opleggers (waaronder Euro- en semiediepladers, uitschuifbare opleggers, huif-, bulk- en koeltrailers) en aanhangwagens met insteek van 2,90 meter.

Geef een reactie